go to top icon
✔︎ Εύκολες πληρωμές ✔︎ Δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna ✔︎ Τηλεφωνικές Παραγγελίες 10:00-17:00

2023-24 Donruss Turkish Airlines EuroLeague Basketball Hobby Box (1 packet)

9,99€

3% Redeem to nerd coins

Availability:  Out of stock

Specifications

  • SKU:  0033127

Description

Το iconic Dοnruss brand κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα!!


Το Panini Donruss Turkish Airlines Euroleague Basketball 23-24 Hobby Box είναι εδώ και κάνει την πρώτη του εμφάνιση με σκοπό να κερδίσει την αγάπη κάθε συλλέκτη για το ευρωπαϊκό μπάσκετ! Συλλέξτε τους αστέρες της Euroleague σε ένα base set απο 155 κάρτες, τους θρύλους της Euroleague σε ένα σετ απο 35 κάρτες, τους 5 κουφαίους παίκτες της All-Euroleague Team και 5 Rated Prospects σε rookie cards!


Ξεκινώντας για πρώτη φορά το σετ της Euroleague η Panini America παρουσιάζει ένα check list με τα κορυφαία ταλέντα που έχουν περάσει απο τα γήπεδα της Ευρωλίγκας συμπεριλαμβανομένων των Luka Doncic, Victor Wembanyama, Pau Gasol, Σπανούλη, Διαμαντίδη, Παπαλουκά, Navarro, Llull και όλα τα ένεργά current rosters.


Αναζητήστε τους κορυφαίους παίκτες απο τους εκπροσώπους μας στην Euroleague σε διάφορα base, inserts και parallels που σίγουρα θα προσφέρουν συγκίνηση και αναμνήσεις τους συλλέκτες.


Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μάχονται στο Final Four και όλοι τους οι αγαπημένοι αστέρες απο το παρόν και το παρελθόν είναι εδώ!


Όλα τα σετ βρίσκονται διαθέσιμα και σε Optic Chrome κάρτες.


Βρείτε μια μεγάλη γκάμα απο τα φανταστικά inserts του Donruss όπως τα The EuroLeague’s top players and legends, Net Marvels, Retro Series, Reigning 3’s, Crunch Time, Highlights,League Leaders και Club Edition!


Ακόμη αναζητήστε τα SSP inserts Downtown and Nightmoves! Κάρτες με παίκτες απο περασμένες σεζόν και Legends κάνουν την εμφάνιση τους σε κάποια απο τα Hobby boxes.


Οι συλλέκτες μπορούν να βρούν αυτόγραφα απο τους κορυφαίους παίκτες της Ευρωλίγκας και θρύλους του Ευρωπαϊκού μπάσκετ αριθμημένα μέχρι απο /25 μέχρι και 1/1.


Θα βρείτε ένα εγγυημένο αυτόγραφο σε κάθε κουτί στα Signature Series, Retro Series Signatures, Dominators Signatures και Dual Signatures!


Box Break:

Διαθέσιμο σε κάθε κουτί 1 αυτόγραφo, 10 Base parallels, 25Inserts/Insert Parallels, 18 Opti-Chrome Cards.

Στο Nerdom θα βρεις

The No.1 Geek e-shop
with 10,000+ products

Free Shipping
over €59

Possibility of
cash on delivery

Product 2023-24 Donruss Turkish Airlines EuroLeague Basketball Hobby Box (1 packet) image

2023-24 Donruss Turkish Airlines EuroLeague Basketball Hobby Box (1 packet)

9,99€